Vieraana Psykologi Tony Dunderfelt – parisuhteet eivät toimi kuten ennen

 

Nykymaailmassa parisuhteelta kaivataan lämpöä, hyvää arkea ja turvallisuutta – mutta samalla myös intohimoa, jännitystä sekä kestävää rakkautta ja syvää seksuaalisuutta. Vaatimukset ja odotukset parisuhdetta kohtaan eivät ole koskaan ennen olleet yhtä korkealla. Miten parisuhteet oikein toimivat nykyajan yhteiskunnassa, kun halutaan monogamiaa, mutta ei monotomiaa – onko paluuta enää vanhaan, perinteiseen malliin?

Ensimmäiseen Petipuhetta podcast-jaksoon minulla oli ilo ja kunnia haastatella psykologi Tony Dunderfeltia. Tunnin aikana sukellettiin syvälle nykyaikaisten parisuhteiden olemukseen. Puhuttiin parisuhteiden eri vaiheista – mitä on ollut ennen, mitä nykyään, ja mihin suuntaan ihmissuhteet ovat oikein menossa.

Podcastissa esille nostetaan seuraavia kysymyksiä: Onko parisuhteeseen satsaaminen uusi ilmiö?  Tarvitseeko vetovoiman ylläpitäminen etäisyyttä vai läheisyyttä? Miten parisuhteessa avataan uusia rakkauden ulottuvuuksia ja miten herättää intohimo uudelleen? Toimiiko tasa-arvo makuuhuoneessa? Mikä on seuraava vaihe parisuhteelle?

Kuuntele Petipuhetta podcastin ensimmäinen jakso ja Tony Dunderfeltin haastattelu täältä.

Haastattelu Tony Dunderfeltin kanssa

Lisää inspiroivaa ja tuoretta tietoa nykyajan parisuhteesta ja rakkauden syväntämisestä Tonyn Iloiseksi.fi-sivustolla sekä hänen uunituoreen kirjansa voit tilata täältä.