Vieraana Juuso Kekkonen – Miten polyamorisessa suhteessa käsitellään mustasukkaisuutta?

 

Mitä tapahtuu kun heteromies rakastuu mieheen, ja hänestä tuleekin homo? Itseasiassa hän alunperin rakastuu naiseen, josta tulee mies. Sen lisäksi hän on polyamorinen ja asuu saman katon alla sekä tyttö- että poikaystävänsä kanssa.

Petipuhettta podcastin vieraana standup-koomikko, vapaataitelija sekä hervottoman hauska ja häpeilemättömän avoin Juuso Kekkonen, joka kertoo oman erityisen tarinansa. Juuso Kekkonen tunnetaan myös hänen runsaasti palkintoja keränneestä sekä rajoja rikkovasta, hulvattoman hauskasta Outo Homo -monologista. Petipuhetta podcastissa Juuso kertoo, mistä monologi on saanut alkunsa, ja miten hän on onnistunut elämään avoimesti itsensä näköistä, onnellista elämää.

Voisi ajatella, että yhdenkin ihmissuhteen ylläpitämiseen ja vaalimiseen tarvitaan aikaa ja energiaa, mutta entäs jos kumppaneita on enemmän kuin yksi? Monisuhteisuudella eli polyamorialla tarkoitetaan ajattelu- ja elämäntapaa, jossa henkilöllä voi olla yhtäaikaisesti useampi seksuaalisia tai romanttisia piirteitä sisältävä ihmissuhde. Miten tällaisien suhteiden dynamiikat toimivat ja minkälaisia sääntöjä sekä etuja tai haasteita esiintyy polyamorisessa elämäntyylissä? Entäs miten mustasukkaisuutta toleroidaan tai kuinka monta ihmistä mahtuu polyamoristin rakkauskuplaan?

Petipuhetta podcastin ja Juuson haastattelun voit kuunnella täältä.

Juuso Kekkosen seuraavat esitykset ja kotisivut löydät täältä.