Vieraana ihmissuhdetaitokouluttaja Karla Nieminen – Työkaluja parempiin ihmissuhteisiin

 

Minkälaisia konkreettisia työkaluja on tarjolla ihmissuhdetaitojen kehittämiseen ja miten niitä voi harjoitella? Jos viime Petipuhetta podcastissa tarkasteltiin ihmissuhteita ja vuorovaikutusta akateemisesta näkökulmasta, niin nyt on tarjolla käytännön vinkkejä ihmissuhdetaitojen treenaamiseen!

Petipuhetta podcastin 6. jakson vieraana on ihanan reipas ja sanavalmis ihmissuhdetaitokouluttaja Karla Nieminen. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat täysin treenattavissa, kuten ovat myös omanarvontunto sekä rohkeus. Karla pitää luentoja ja kursseja Jäänmurtajat-yrityksensä kautta auttaen ihmisiä nauttimaan enemmän elämästä.

Haastattelun aikana keskustellaan, kuinka lähestyä uusia, vieraita ihmisiä, mitä jutella, ja missä kaikkialla uusiin ihmisiin voi tutustua. Entä mitä tapahtuu flirttikoulutuksessa, mitä siellä opitaan, ja onko flirttailulla aina tavoite? Voiko pakkien saaminen ollakin hyvä juttu ja kuinka menestyä deittailussa? Entä ketä ne pelimiehet ovat, ja mitä kaikkia ulottuvuuksia on pelimieskulttuurissa?

Lopussa selviää myös Karlan vinkit pitkän parisuhteen huoltamiseen 😉

Kuuntele Petipuhetta podcastin 6. jakso ja Karlan haastattelu Kiekusta eli täältä.

 

Työkaluja parempiin ihmissuhteisiin

 

Karla Niemisen Jäänsärkijät yrityksestä sekä ihmissuhdetaitokoulutuksista löydät enemmän tietoa täältä.

Hänen esikoiskirjansa ”Olet hyvä tyyppi – Opas sujuviin ihmissuhteisiin” (2017) voit ostaa täältä.