Deittimurhamysteeri

 

Kenelle: Kaikille sinkuille, jotka haluavat viettää ainutlaatuisen ystävänpäivän sydän pamppaillen sekä kohdata jännittäviä ihmisiä ja kokea unohtumattomat juhlat. (Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden katsoa, että hyvät tyypit saadaan paikalle, ikää ja sukupuolijakaumaa huomioiden).

 

Ajankohta: tiistai 14.2.2017, klo 18:30-21:30 (ohjelman jälkeen mahdollisuus jäädä istumaan iltaa).

 

Paikka: Bar Rusty (Kanavaranta 7, Helsinki)

 

Ilta sisältää (hintaan 65 €):

 • murhamysteeri-ohjelman
 • maailman parhaan Gin & Tonicin
 • maukkaan canapé-tyylisen ruokatarjoilun
 • mahdollisuuden tavata jännittäviä uusia ihmisiä

 

Tarjolla erillishintaan neuvoa-antavat cocktailit.

 

Illan teema:

Jazz-laulajan karhea ääni leikkaa sikarinsavun täyttämää ilmaa, kun salakapakassa kohtaavat kaupungin silmäätekevät ja gansterit. Vaikka kieltolaki on voimassa, toimii kapakka ansaintamahdollisuutena niin virkavallalle, rötösherroille kuin salakuljettajillekin. Pimeän viinan korit vaihtuvat setelisalkkuihin peräpöydissä ja laululintuset puuhkissaan siemailevat drinkkejä, joiden vahvuisia nykypäivän mieskään ei pystyisi kumoamaan.

Kieltolain ja järjestäytyneen rikollisuuden aikaudella Rosie-Marien pyörittämä salakapakka Juice Joint elää aallon harjalla. Juhlistaakseen viime aikojen menestystä Rosie aikoo järjestää ikimuistoiset juhlat tässä kaupungin kuumimmassa menopaikassa – ja sinä olet kutsuvieraslistalla!

Toisaalta kaikki vieraslistalla olevat henkilöt voivat olla jonkun muun tappolistalla. Näissä juhlissa jokaisella vieraalla on yhtäläiset mahdollisuudet ratkaista murha, rakastua ja selvitä hengissä loppuun asti.

 

Illan kulku:

Ilta Juice Jointissa tarjoaa unohtumattoman elämyksen 1920-luvun hengessä. Kun illan menu sisältää eleganttien cocktailien lisäksi kylmäverisen murhan ja joukon toinen toistaan viettelevämpiä vieraita, voit olla varma, että ilta ei jätä mahdollisia uhrejakaan kylmäksi.

Ilta käynnistyy tyylikkäällä cocktaililla Madamen kertoessa illan ohjelman ja säännöt. Alkupuheen jälkeen vieraat esittäytyvät toisilleen ja ohjelma lähtee käyntiin. Murhamysteeri on peli, jossa voi voittaa tai hävitä. Kaikilla osallistujilla on omat tavoitteet, joita kohti pyritään illan aikana. Tavoitteisiin päästäkseen kannattaa tutustua illan salaperäisiin vieraisiin – samalla kun moraali kannattanee jättää narikkaan. Illan lopuksi riisuudutaan rooleista ja käydään läpi, mitä ihmettä illan aikana on tapahtunut.

 

Miten valmistautua ja pukukoodi:

Saat etukäteen oman roolihahmosi, johon samaistut koko illan aikana. Mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen. Tarvitset mukaan vain seikkailumieltä ja hyvät käytöstavat. Ohjelma on keskustelu- ja seurustelupainotteinen, joten on hyvä varautua kohtaamaan uusia, mielenkiintoisia ihmisiä. Ilta tapahtuu 1920-luvun hengessä, joten pukeudu parhaimpiisi salakapakan glamouria ajatellen.

 

Muuta huomioitavaa:

Haluamme antaa mahdollisuuden rakkauden roihahtamiselle ja uusille jännittäville kohtaamisille, mutta kenenkään ei tarvitse kokea mitään ”deittauspaineita” tai ajatella tulevansa ”noloon sinkkuiltaan” – tekemistä ja jännitystä riittää varmasti kaikille! Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden saattaa oikeat ihmiset yhteen tapahtuman jälkeen, jos mysteeri-ilta loppuu liian nopeasti.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautua ja lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: hello@elinasaarenmaa.com

Kirjoita sähköpostiin:

 • nimesi
 • sähköpostiosoitteesi
 • puhelinnumerosi
 • ikäsi
 • oletko kiinnostunut naisista / miehistä / molemmista
 • mistä kuulit tapahtumasta
 • (tarvittaessa muuta huomautettavaa, lisäkysymykset)

 

Saat sähköpostitse lisätietoa ennen tapahtumaa sekä maksutiedot. Oman paikkasi lunastat maksamalla ohjelmamaksun. Ohjelmaan mahtuu max 40 henkilöä.

Toivomme sitovia ilmoittautumisia. Jos kuitenkin joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan asiasta niin pian kuin mahdollista (jotta et vie paikkaa muilta).

Jäikö vielä arveluttamaan mistä on kyse? Ohjelma toteutetaan yhdessä Tuoni Studiot Oy:n kanssa. Tuoni Studiot on tunnettu uniikeista ja ikimuistoisista elämystapahtumista. Voit lukea lisää murhaamisen ammattilaisista tästä linkistä.

Ja voit lukea lisää myös täältä, että minä niissä murhamysteereissä oikein tapahtuu.

 

Yhteistyössä:

 

Kyro_logoimages

 

tuoni romantiikkaa