Petipuhetta podcast

 

Petipuhetta podcast-sarjassa löytöretkeillään nykyajan ihmissuhteiden ihmeellisessä maailmassa. Tulevissa jaksoissa haastattelen eri alojen tunnettuja asiantuntijoita tai mielenkiintoisia kokemusasiantuntijoita, eli ihan kaikenlaisia ihmisiä, jotka elävät erilaisissa ja omannäköisissään suhderatkaisuissa.

Ensimmäisessä intro-jaksossa kerron mistä oikein on kyse ja mitä tuleman pitää. Tulevissa jaksoissa esitellään vaihtoehtoisia, erilaisia ihmissuhderatkaisuja, ilmiöitä ja ajankohtaisia asioita.

Valtaosa elää perinteisessä parisuhteessa, mutta on hyvä tiedostaa, että parisuhde, avioituminen ja lasten saaminen eivät ole ainoa tavoiteltava tapa olla ja elää. Eikä se välttämättä sovi kaikille. Intiimien ihmissuhteiden kirjo on valtava ja jokainen suhde on ainutlaatuinen, mutta silti kulttuuristen normien ja sosiaalisten verkostojen muovaama.

Erilaiset ihmiset, elämät ja elämäntarinat ovat kuitenkin rikkautta ja useimmat niistä ovat kertomisen arvoisia. Intro-jaksossa kerron myös itsestäni, ja siitä miten päädyin tekemään tätä podcast-sarjaa sekä mainitsen myös graduprosessistani. Uusi podcast ilmestyy joka toinen torstai Kiekuun klo 21, 22.6. alkaen. Voit seurata tulevia jaksoja Kiekussa sekä Petipuhetta facebook-sivulla.

Kuuntele intro-jakso täältä.

Kieku on uusi puhemedia – kuin Youtube, mutta podcasteille. Kieku-sovelluksen voit ladata puhelimeesi tai voit kuunnella Kiekun podcasteja myös selaimella. Kiekun tekoäly osaa vastaisuudessa ehdottaa sinulle sellaisia podcasteja, joita todennäköisesti haluat myös kuunnella. Lataa aplikaatio täältä.