Kieltolaki ei koske rakkautta – hyppää sinkkuna 20-luku -teemaiseen Deittimurhamysteeriin – Helsingissä ja Tampereella!

 

Miten sinkut oikein tapaavat uusia ihmisiä, kun Tinder ei enää nappaa, baareissa ei jaksa turhaa notkua ja kaverin kaveritkin on jo käyty läpi?

On tutkittu, että tulevan kumppanin kanssa kehoitetaan juurikin jakamaan jännittäviä tapahtumia. Uudet, kihelmöivät tilanteet nostavat dopamiinitasoa, ja tällaiset yhdessä koetut hetket voivat jäädä ikimuistoisiksi.

Sydämen tykytystä – ja ainakin erilainen sekä hulvattoman hauska ilta on tiedossa niille, jotka rohkenevat lähteä DEITTIMURHAMYSTEERIIN!

Tulevat illat toukokuussa kaupungin kuumimmassa salakapakassa Helsingissä sekä ensimmäistä kertaa tulevaa puolisoaan voi päästä myös tap(p)aamaan Tampereella kesäkuussa!

Seuraavassa lisää infoa tapahtumasta, mistä oikein on kyse:

Kenelle tapahtuma sopii?

Kaikille sinkuille, jotka haluavat viettää erilaisen illan, kohdata jännittäviä ihmisiä sekä kokea unohtumattomat juhlat. (Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden katsoa, että hyvät tyypit saadaan paikalle, ikää ja sukupuolijakaumaa huomioiden).

Missä ja milloin?

HELSINKI: Tiistai 15.5. 2018, klo 18:30-21:30 (ohjelman jälkeen mahdollisuus jäädä jatkamaan illanviettoa). Rikospaikkana: Trillby & Chadwick ”Detectives Agency”, Katariinankatu (Tapahtuma mennyt!) 

TAMPERE: Keskiviikko 6.6.2018, klo 18:30-21:30 (ohjelman jälkeen mahdollisuus jäädä jatkamaan illanviettoa). Rikospaikkana: Olympia, Satakunnankatu 10 (Vielä mahtuu ilmoittautumaan!)

Ilta sisältää (hintaan 65 €):

  • murhamysteeri-ohjelman
  • maailman parhaan Gin & Tonicin
  • maukkaan canapé-tyylisen ruokatarjoilun
  • mahdollisuuden tavata jännittäviä uusia ihmisiä

Tarjolla erillishintaan neuvoa-antavat cocktailit.

Illan teema:

Jazz-laulajan karhea ääni leikkaa sikarinsavun täyttämää ilmaa, kun salakapakassa kohtaavat kaupungin silmäätekevät ja gansterit. Vaikka kieltolaki on voimassa, toimii kapakka ansaintamahdollisuutena niin virkavallalle, rötösherroille kuin salakuljettajillekin. Pimeän viinan korit vaihtuvat setelisalkkuihin peräpöydissä ja laululintuset puuhkissaan siemailevat drinkkejä, joiden vahvuisia nykypäivän mieskään ei pystyisi kumoamaan.

Kieltolain ja järjestäytyneen rikollisuuden aikaudella Rosie-Marien pyörittämä salakapakka Juice Joint elää aallon harjalla. Juhlistaakseen viime aikojen menestystä Rosie aikoo järjestää ikimuistoiset juhlat tässä kaupungin kuumimmassa menopaikassa – ja sinä olet kutsuvieraslistalla!

Toisaalta kaikki vieraslistalla olevat henkilöt voivat olla jonkun muun tappolistalla. Näissä juhlissa jokaisella vieraalla on yhtäläiset mahdollisuudet ratkaista murha, rakastua ja selvitä hengissä loppuun asti.

Illan kulku:

Ilta Juice Jointissa tarjoaa unohtumattoman elämyksen 1920-luvun hengessä. Kun illan menu sisältää eleganttien cocktailien lisäksi kylmäverisen murhan ja joukon toinen toistaan viettelevämpiä vieraita, voit olla varma, että ilta ei jätä mahdollisia uhrejakaan kylmäksi.

Ilta käynnistyy tyylikkäällä cocktaililla Madamen kertoessa illan ohjelman ja säännöt. Alkupuheen jälkeen vieraat esittäytyvät toisilleen ja ohjelma lähtee käyntiin. Murhamysteeri on peli, jossa voi voittaa tai hävitä. Kaikilla osallistujilla on omat tavoitteet, joita kohti pyritään illan aikana. Tavoitteisiin päästäkseen kannattaa tutustua illan salaperäisiin vieraisiin – samalla kun moraali kannattanee jättää narikkaan. Illan lopuksi riisuudutaan rooleista ja käydään läpi, mitä ihmettä illan aikana on tapahtunut.

Miten valmistautua ja pukukoodi:

Saat etukäteen oman roolihahmosi, johon samaistut koko illan aikana. Mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen. Tarvitset mukaan vain seikkailumieltä ja hyvät käytöstavat. Ohjelma on keskustelu- ja seurustelupainotteinen, joten on hyvä varautua kohtaamaan uusia, mielenkiintoisia ihmisiä. Näyttelijäntaitoja ei tarvita ja ujompikin henkilö tuntee varmasti olonsa mukavaksi. Ilta tapahtuu 1920-luvun hengessä, joten pukeudu parhaimpiisi salakapakan glamouria ajatellen.

Muuta huomioitavaa:

Haluamme antaa mahdollisuuden rakkauden roihahtamiselle ja uusille jännittäville kohtaamisille, mutta kenenkään ei tarvitse kokea mitään ”deittauspaineita” tai ajatella tulevansa ”noloon sinkkuiltaan” – tekemistä ja jännitystä riittää varmasti kaikille omien intressien mukaan! Tapahtumajärjestäjä pystyy saattamaan oikeat ihmiset yhteen illan jälkeen, jos mysteeri-ilta loppuu liian nopeasti, ja omaa kiinnostuksen kohdetta ei ollut vielä tohtinut lähestyä… (Aikaisempien tapahtumien jälkeen, lempi on kyllä leiskahtanut ainakin seuraavilla treffeillä 😉

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautua ja lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: hello@elinasaarenmaa.com

Kirjoita sähköpostiin:

Viestikenttään: Deittimurhamysteeri Helsinki tai Tampere

Ja varsinaiseen sähköpostiin:

– nimesi
– sähköpostiosoitteesi
– puhelinnumerosi
– ikäsi
– oletko kiinnostunut naisista / miehistä / molemmista
– mistä kuulit tapahtumasta
– (tarvittaessa muuta huomautettavaa, lisäkysymykset)

Valituille osallistujille ilmoitetaan  mukaan pääsystä sähköpostitse. Ohjelmaan mahtuu max 35 henkilöä. Ilmoittautujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä – tosin tapahtuman idea on mahdollisesti saattaa hyviä tyyppejä yhteen, joten tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden katsoa, ketkä pääsevät osallistumaan juhliin. (Tapahtuma on aikaisemmin ollut lopulta loppuunmyyty, joten kannattaa ilmoittautua jo hyvissä ajoin!)

Saat sähköpostitse lisätietoa ennen tapahtumaa sekä maksutiedot. Oman paikkasi lunastat maksamalla ohjelmamaksun eräpäivään mennessä.

Toivomme sitovia ilmoittautumisia. Jos kuitenkin joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan asiasta niin pian kuin mahdollista, (jotta et vie paikkaa muilta).

Jäikö vielä arveluttamaan mistä on kyse? Voit lukea lisää täältä, mitä kaikkea murhamysteerissä oikein tapahtuu.

Ohjelma toteutetaan yhdessä Tuoni Studiot Oy:n kanssa. Tuoni Studiot on tunnettu uniikeista ja ikimuistoisista elämystapahtumista. Voit lukea lisää murhaamisen ammattilaisista tästä linkistä ja katsoa muistakin juonikuvioista lisää täältä.

Yhteistyössä: