”Congratulations! You Have a New Match!” – Tinder-elokuvan ensi-ilta Mascotissa

 

Rauli Ylitalon elokuva ”Congratulations! You Have a New Match!” saa Helsingin ensi-iltansa Kallion Cafe Bar Mascotissa, lauantaina 9.12. klo 17. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä.

Millaista on olla sinkku vuonna 2017, kun pariutumisen suurimpia esteitä ovat sitoutumisen vaikeus ja runsaudenpula? Miten vaikeaa on olla nirsoilematta, kun Se Oikea saattaa olla yhden pyyhkäisyn päässä oikealla?

Rauli Ylitalon (mm. Rasvainen tiistai ja Taistelu Lutakosta) ohjaama ”Congratulations! You Have a New Match!” on kaunistelematon ja realistinen kuvaus nykypäivän rakkauden pikaruokakulttuurista. Todellisiin tapahtumiin perustuva lyhytelokuva ei kerro hauskoja tarinoita Tinder-treffeistä, vaan pureutuu siihen millaisen jäljen ne jättävät ihmiseen.

Elokuvan kesto on 14min ja se esitetään klo 17.00. Elokuvan jälkeen modernien suhteiden asiantuntija Elina Saarenmaan moderoima keskustelutilaisuus, jossa puhutaan lisää elokuvasta ja nykyajan deittaamisesta. Panelisteina suosittu sinkkubloggari ja Mielikuvituspoikaystävä-kirjan kirjoittanut Henriikka Rönkkönen, deittiguru Mikko Kemppe sekä illan elokuvan käsikirjoittanut ja ohjannut Rauli Ylitalo.

 Tapahtumapaikka on ovensa uudelleen avannut Mascot Bar & Open Stage Hämeentien ja Neljännen linjan risteyksessä.

Ilmainen sisäänpääsy. K18. Tervetuloa!